Четвер, 28.03.2024, 12:40
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

...

Меню сайту
Документи
Вхід на сайт
Пошук
Архів записів
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Друзі сайту
  • ВІЛЬЧАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Головна » 2017 » Вересень » 5 » Порядок денний позачергової ХVI сесії VІІ скл
    13:08
    Порядок денний позачергової ХVI сесії VІІ скл

     

    ВІЛЬЧАНСЬКА  СЕЛИЩНА РАДА

    ВОВЧАНСЬКОГО РАЙОНУ     ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

    XVI сесія   VІІ скликання

    (позачергова)

    ПРОТОКОЛ № 16

     

    6 вересня   2017 року                                 смт. Вільча

     

    Всього депутатів: 14

    Присутні на сесії депутати :

    Запрошені :

     

    Порядок денний:

     

    1. Про внесення змін до селищного бюджету. Інформує: Лірський М.І. – Вільчанський селищний голова.
    2. Про висунення кандидатури Голубовської Т.М. на присвоєння почесного звання України „ Мати – героїня”. Інформує: Лірський М.І. – Вільчанський селищний голова.
    3. Про надання дозволу гр.Будківській Н.П. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), розташованої за адресою: смт.Вільча, вул.Гончаренка,6 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)                Інформує: Лірський М.І. – Вільчанський селищний голова.
    4. Про надання дозволу гр.Михайлик О.М. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), розташованої за адресою: смт.Вільча, вул. Лозівська,3 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)               . Інформує: Лірський М.І. – Вільчанський селищний голова.
    5. Про надання дозволу  гр. Григорян Н.М. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.  Інформує: Лірський М.І. – Вільчанський селищний голова.
    6. Про надання дозволу гр.Григорян Н.М. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), розташованої за адресою: смт.Вільча, вул. Шевченка,67 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)                Інформує: Лірський М.І. – Вільчанський селищний голова.
    7. Про затвердження гр. Безсаловій Т.П. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована за адресою: смт. Вільча,вул.Харківська,54 Вовчанського району Харківської області.  Інформує: Лірський М.І. – голова   Вільчанської селищної ради.
    8. Про  затвердження гр. Дідківському В.М. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована за адресою: смт. Вільча,пров.Лісний,10 Вовчанського району Харківської області. Інформує: Лірський М.І. – голова   Вільчанської селищної ради.
    9. Про надання дозволу  гр. Вітохіну В.П. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.  . Інформує: Лірський М.І. – Вільчанський селищний голова.
    10. Про надання дозволу  гр. Прокопенку С.О.. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для садівництва. Інформує: Лірський М.І. – голова   Вільчанської селищної ради.
    11. Про розгляд звернення Прокопенка С.О. щодо виділення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства. Інформує: Лірський М.І. – голова   Вільчанської селищної ради.
    12. Про розгляд заяви гр. Гончаренка О.О. щодо передачі у власність земельної ділянки  для ведення особистого селянського господарства. Інформує: Лірський М.І. – голова   Вільчанської селищної ради.
    13. Про розгляд заяви гр. Антонової Н.Ф.. щодо передачі у власність земельної ділянки  для ведення особистого селянського господарства. Інформує: Лірський М.І. – голова   Вільчанської селищної ради.
    14. Про розгляд заяви гр. Заворотної Г.П. щодо передачі у власність земельної ділянки  для ведення особистого селянського господарства. Інформує: Лірський М.І. – голова   Вільчанської селищної ради.
    15. Про розгляд заяви гр. Антонова В.Г. щодо передачі у власність земельної ділянки  для ведення особистого селянського господарства. Інформує: Лірський М.І. – голова   Вільчанської селищної ради.
    16. Про внесення змін до « Правил утримання собак, котів та інших непродуктивних тварин в селищі міського типу Вільча Вовчанського району Харківської області» Інформує: Лірський М.І. – голова   Вільчанської селищної ради.
    17. Про внесення змін до рішення № 249-VII від 06.09.2017 року « Про надання дозволу ПОП «Русь Єдина» на виготовлення технічної документації із землеустрою на орендовану земельну ділянку».
    18. Про затвердження розпоряджень виданих  селищним головою у міжсесійний період. Інформує: Лірський М.І. – Вільчанський селищний голова.
    19. Про затвердження договорів та угод укладених  селищним головою у міжсесійний період. Інформує: Лірський М.І. – Вільчанський селищний голова.
    20. Про надання основної відпустки Вільчанському селищному голові Лірському М.І. Інформує: Лірський М.І. – Вільчанський селищний голова.

     

    Переглядів: 355 | Додав: Vilcha | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0