Субота, 20.04.2024, 17:53
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

...

Меню сайту
Документи
Вхід на сайт
Пошук
Архів записів
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Друзі сайту
  • ВІЛЬЧАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Головна » 2017 » Лютий » 2 » "Вільча – ТОВ «Трайгон Фармінг Харків» - кроки співпраці»
    10:50
    "Вільча – ТОВ «Трайгон Фармінг Харків» - кроки співпраці»

    «Вільча – ТОВ «Трайгон Фармінг Харків» - кроки співпраці»

     

    В 2017 році наше селище Вільча буде святкувати вже 25-ту річницю заснування селища. Швидко сплинув час, і зараз кожному зрозуміло, що Вільча відбулась як така, що майже в повному складі переїхала на нове місце проживання майже за 800 км від своєї малої Батьківщини. І не останню роль в цьому відіграли і спортивно – масові роботи в селищі. Адже і на нашій Поліській Вільчі у нас завжди були футбольні та волейбольні команди, які змагаючись на районних та обласних змаганнях, неодноразово ставали призерами цих змагань. Хоча тоді, за підтримки профспілкових організацій Поліського держлісгоспу та Вільчанського деревообробного заводу, ці команди було підтримувати набагато легше, ніж переїхавши на нове місце проживання. Адже на нашій новій Вільчі абсолютно відсутнє будь- яке виробництво.

    Перший час дуже багато наших людей працювали в сусідньому КСП «Жовтень» в селі Жовтневе, і наші хлопці – ентузіасти швидко налагодили зв’язки з керівництвом КСП і організували спільні команди з волейболу, а потім і футболу, і почали приймати участь в змаганнях на першість Вовчанського району. Але, як кажуть, не довго музика грала, на початку 2000 –х місцевий КСП, як більшість їх побратимів, канули в лету, і ми знову залишились один на один зі своїми проблемами.

    Але світ не без добрих людей. За цей проміжок часу уже більш – менш став на ноги наш місцевий підприємець і одночасно учасник всіх  всіх спортивних команд до цього часу Іван Анатолійович Кель. Він і взяв на свої плечі основний тягар по становленню нового футбольного колективу в селищі. Звичайно, йому самому було важко, і допомога команді була вкрай необхідна. І коли на землях бувшого КСП почало працювати ТОВ «Трайгон Фармінг Харків, засновники команди при допомозі селищної ради спробували навести спонсорські зв’язки з цим підприємством. І, на превелику вдячність генеральному директорові цього підприємства Ткаченко Геннадію Сергійовичу і керівнику місцевого підрозділу В-1 Пащенко Володимиру Олексійовичу, підтримка нашій команді була надана. Тож футбольний колектив селища продовжує приймати участь у більшості футбольних змаганнях, як першість районну, розіграш Кубку району, кубків відкриття та закриття сезону. Необхідно відмітити,  що завдячуючи майстерності і відданості команді наших футболістів, а також спонсорській допомозі ТОВ «Трайгон Фармінг Харків», наша команда досягла неабияких успіхів.

    За останнє десятиріччя команда селища  в 2009, 2010, 2012, 2013,2014  і 2015 р.р. виборювала першість району, в 2008,2011 і 2016 р.р. ставала другою, а в 2007 р. третьою командою першості. За цей період неодноразово були володарями і фіналістами кубку району, а також кубків відкриття і закриття футбольних сезонів.

    Окрему вдячність хотілось би висловити ТОВ «Трайгон Фармінг Харків» не тільки за розвиток спорту в селищі, а і за допомогу громаді селища в очистці доріг взимку, частковому ремонті під’їзної дороги до селища зі сторони с. Жовтневе та активну участь в громадському житті селища.

     По матеріалам районної газети "Хлібороб"

    Переглядів: 621 | Додав: Vilcha | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0