Субота, 20.04.2024, 11:28
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

...

Меню сайту
Документи
Вхід на сайт
Пошук
Архів записів
Календар
«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Друзі сайту
  • ВІЛЬЧАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Головна » 2020 » Березень » 23 » Вовчанське бюро правової допомоги ІНФОРМУЄ
    13:29
    Вовчанське бюро правової допомоги ІНФОРМУЄ

    З 23 березня 2020 року і до завершення карантину система безоплатної правової допомоги призупиняє особистий прийом громадян та надання адресної правової допомоги. У цей період система БПД надаватиме правові послуги дистанційно. Ці заходи передбачені наказом Координаційного центру з надання правової допомоги від 20 березня №128-аг«Про організацію роботи з громадянами на період карантину».

     

    Тимчасова зміна режиму функціонування системи БПД пов’язана із загостренням ситуації щодо поширення коронавірусної інфекції. Для запобігання поширенню COVID-19 в Україні до 3 квітня введено карантин з низкою обмежень.

     

    «Система безоплатної правової допомоги переходить на дистанційну роботу. Ми це робимо задля безпеки здоров’я та життя наших клієнтів і працівників. Дуже просимо людей залишатися вдома. Правову допомогу від держави кожна людина може отримати дистанційно. Для цього система БПД використовує усі доступні намспособи — офіційнівебсайт та сторінки у соцмережах, електронну пошту та телефонний зв’язок», —  зазначив в. о. директора Координаційного центру з надання правової допомоги Олександр Баранов.

     

    Відповідно до наказу, з 23 березня на час дії карантину призупинено особистий прийом громадян посадовими особами і працівниками Координаційного центру з надання правової допомоги, регіональних та місцевих центрів з надання БВПД. Призупинено також надання адресної безоплатної первинної та вторинної правової допомоги працівниками місцевих центрів.

     

    Безоплатна первинна та вторинна правова допомога надаватиметься із застосуванням інформаційно-комунікаційних технологій та з використанням скриньок для кореспонденції.

     

    Надати необхідні документи можна через спеціально обладнані скриньки для кореспонденції або електронні засоби зв’язку (адреси та електронні пошти місцевих центрів з надання БВПД можна дізнатися на офіційному сайті системи БПД https://www.legalaid.gov.ua/ ).

     

    Щоб отримати юридичну консультацію або роз’яснення з правових питань: 

     

    - зателефонуйте на безкоштовний номер системи БПД 0 800-213-103

     

    -поставте запитання у месенджер Фейсбук-сторінки: https://www.facebook.com/Centre.4.Legal.Aid/

     

    - напишіть на електронну пошту найближчого місцевого центру (адреси можна дізнатися на сайті системи БПД – https://www.legalaid.gov.ua/ )

     

    - прочитайте правову консультацію на телеграм-каналі «Безоплатна правова допомога» https://t.me/ualegalaid   та обговоріть її у нашому чаті - https://t.me/ualegalaidchat

     

    - поставте запитання на Інстаграм-сторінці системи БПД   https://www.instagram.com/ualegalaid/?hl=uk

     

    - скористайтеся правничою вікіпедієюWikiLegalAid - https://wiki.legalaid.gov.ua

     

    Кожній людині варто памʼятати, що карантин — це не перешкода для отримання правової допомоги від держави. Система БПД працює у посиленому режимі, консультує громадян і допомагає вирішити правові питання.

     

    Ми посилили інформаційно-просвітницьку роботу. Інформуємогромадян про їхні права та механізм їх захисту через офіційний сайт та сторінки системи БПД у соціальних мережах, ЗМІ, інформаційні ресурси партнерських організацій.

     

    Переконані, що щоденна праця фахівців системи БПД є надзвичайно важливою в цей час.

     

    Ми допоможемо захистити Ваші права!

    Переглядів: 161 | Додав: Vilcha | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0